Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló

Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló

| Salut

Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló

L’Ajuntament ha habilitat un nou accés a les graderies adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. la proposta ha sorgit fruit del treball conjunt de l’Ajuntament amb el centre ocupacional d’Alcanar.

La regidoria d’Esports ha realitzat diverses obres de millora i manteniment de  les instal·lacions del camp de futbol de la Fanecada. D’una banda, s’han repintat i condicionat els vestidors dels jugadors, serveis, accessos, enllumenat i plataforma d’aigües; d’altra, s’ha habilitat un nou espai reservat a la graderia per a persones amb mobilitat reduïda, així com una rampa adaptada que garantirà accedir-hi correctament. La previsió és poder-la tenir enllestida a l’inici de la temporada futbolística. La proposta ha sorgit del treball conjunt de l’Ajuntament amb el Centre Ocupacional d’Alcanar.

L’Ajuntament ha mostrat la seua satisfacció vers aquestes actuacions, dintre dels marcs de col·laboració amb els diferents col·lectius, ja que “ens aporten criteris i punts de vista que considerem molt interessants i sensibilitzats amb l’objecte de les actuacions”, ha referenciat el regidor d’Esports, Jordi Bort. El regidor també ha mostrat la seua satisfacció per poder aportar solucions a aquests col·lectius que considera “molt importants per dissenyar uns espais millors i més accessibles”, per la qual cosa manifesta la voluntat de continuar treballant plegats en futures actuacions.

La previsió del Consistori és continuar realitzant actuacions escalonades per anar completant fases de la millora general de les instal·lacions municipals de la Fanecada.

TREBALLS DE MANTENIMENT AL PAVELLÓ

Des de la regidoria d’Esports també s’informa dels treballs de millora de les instal·lacions de pavelló poliesportiu d’Alcanar. En concret, s’ha repintat la fusteria, les bigues del sostre, els passadissos i diversos espais, així com les portes i tanques, també adequat la sortida d’emergència, amb una porta adaptada a la nova normativa.

Aquestes actuacions de millora i manteniment se sumen a les que ja es van dur a terme a les pistes poliesportives de les Cases abans de l’estiu, on, entre altres, es va reparar la porta principal d’accés i les tanques i es van instal·lar sensors automàtics a l’enllumenat de les pistes que permeten utilitzar les instal·lacions a la tarda/nit.

“La voluntat de l’Ajuntament d’Alcanar és oferir uns equipaments municipals de qualitat a les nostres entitats”, ha dit el regidor.

Més imatges

Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló
Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló
Millores a les instal·lacions de la fanecada i el pavelló