Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Mascaretes homologades per a tots els usuaris i personal de la residència l'Onada

Mascaretes homologades per a tots els usuaris i personal de la residència l'Onada

| Governació

La Direcció General de Protecció Civil ha fet arribar a la Policia Local d’Alcanar mascaretes destinades a la residència de gent gran l’Onada. Jordi Bort, regidor de Governació, ha destacat que "és un bloc de mascaretes que ha de cobrir les necessitats de tot el personal de la residència, tenint en compte que són un col•lectiu de risc". 

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d'Alcanar ha agraït "també al Departament d'Afers socials les gestions fetes per a que les mascaretes es destinen a les residències de la gent gran".

Bort ha recordat que continua l'estat d’alarma i que l’organisme competent a l’hora de prendre decisions és el govern de l’Estat. "Ho dic en referència a tots aquells ciutadans que el 14 d’abril creien que les mesures de confinament s’havien relaxat", afegeix.

Finalment, Joan Roig, alcalde d'Alcanar, ha recordat que "cal seguir prenent les màximes mesures de protecció per a evitar nous contagis. Entre tots i totes ho aconseguirem però no podem defallir".

En aquest sentit el batle ha valorat "enormement la feina d'acompanyament i assessorament feta  Protecció Civil i, especialment, del seu representant a les Terres de l'Ebre, Miquel Alonso".