Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les entitats esportives recuperen el ritme dels entrenaments

Les entitats esportives recuperen el ritme dels entrenaments

| Esports
El món esportiu del municipi a poc a poc va tornant a la normalitat després dels mesos més durs del confinament. Les entitats esportives han tornat als entrenaments habituals, tot i que han hagut de reduir una mica l’activitat, ja que s’ha de garantir la ventilació, de cinc a deu minuts, de cada instal•lació entre entrenaments. També s’ha hagut d’organitzar un circuit d’entrada i sortida, tant al pavelló d’Alcanar com al de les Cases, per tal de minimitzar la interacció dels equips.

A més, són les mateixes entitats les encarregades de desinfectar el material després de cada ús. En aquest sentit, l’Ajuntament ha instal•lat als equipaments dispensadors de gel hidroalcohòlic, que han estat cedits per l’empresa Eninter. Així mateix, els equipaments ara estan vigilats per personal de l’Ajuntament, que s’encarrega de controlar el flux de gent. Els encarregats de cada entitat han de mesurar la temperatura als esportistes abans d’entrar a les instal•lacions. A més, s’ha de seguir obligatòriament el protocol de mans a l’entrada i a la sortida.

Pel que fa al nombre de persones que es poden entrenar dins un mateix espai, l’Ajuntament i les entitats s’han adaptat a les normes marcades pel Procicat. Actualment al pavelló es poden entrenar 22 persones a pista sencera i 11 en mitja pista. A la Fanecada i a les pistes de les Cases, com que són instal•lacions obertes, es permet un 50% de l’aforament, fet que permet l’entrenament de moltes persones.

Jordi Bort, regidor d’Esports, recorda que “l’objectiu és que les entitats puguen donar resposta a les diferents necessitats d’entrenament tot respectant els protocols de seguretat vigents”.