Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'encesa de llums de Nadal se celebrarà el 5 de desembre

L'encesa de llums de Nadal se celebrarà el 5 de desembre

| Acció Social

La regidoria d'Ensenyament, en el marc d'actuacions del Pla Educatiu d'Entorn, ha organitzat, un any més, amb molta il·lusió, el tradicional acte de l'encesa de les llums de Nadal. Aquesta festa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que la casa de la vila i les entitats socials han dissenyat per aquestes festes

L'esdeveniment, tan esperat pels menuts de casa, tindrà lloc el pròxim dimarts, 5 de desembre, a les 18 h a la plaça Sant Pere de les Cases d'Alcanar, i una hora més tard, a les 19 h, a la plaça Major d'Alcanar. En els dos llocs està prevista l'assistència del Sr. Nadal i hi haurà un contacontes a càrrec d'Eva Oms. Posteriorment els xiquets i xiquetes podran deixar els desitjos que han treballat a l'escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, a l'escola Marjal de les Cases, a la llar d'infants Vila dels Xiquets i als centres de suport familiar Guirigall i Patufets perquè el Sr. Nadal els puga recollir el dia 24 de desembre a la nit.

Els assistents també podran gaudir de l'actuació de la Rondalla parroquial Sant Pere a les Cases i del Cor Iúbilo a Alcanar.

Per a finalitzar els dos actes hi haurà una xocolatada popular a càrrec de l'AMPA de l'escola Marjal a les Cases, i de l'AMPA de l'escola Joan Baptista Serra a Alcanar.

Nou enllumenat de Nadal amb consciència

Enguany l'Ajuntament ha tornat a renovar una part de l'enllumenat de Nadal amb motius nous que renovaran la imatge del carrer Sunyer i  la carretera Nova, a Alcanar, i del carrer Joan Miró, a les Cases. 

Aquests nous guarniments disposen de tecnologia led que consumeix menys energia i ofereix un major impacte visual. La regidora d'Urbanisme, Ivette Fibla, explica que "donem continuïtat a la política de renovació gradual de l'enllumenat de Nadal. Recordem que aquestes noves llums amb tecnologia led, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc, impliquen un estalvi energètic".

L'any passat ja es va instal·lar el nou enllumenat als carrers Felip Pedrell i Ramon i Cajal, d'Alcanar, i al carrer Trafalgar, de les Cases. 

Gaudiu molt de l'encesa de llums de Nadal, amb consciència!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar