Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament organitza sessions comunicatives a peu d'illa de contenidors sobre com fer-ne un bon ús

L'Ajuntament organitza sessions comunicatives a peu d'illa de contenidors sobre com fer-ne un bon ús

| Medi Ambient

L'Ajuntament d'Alcanar ha iniciat una sèrie de jornades comunicatives a peu d'illa de contenidors sobre com fer-ne un bon ús. Aquestes sessions informatives tindran lloc el 17 d'agost i els dies 6, 8, 13 i 15 de setembre a diferents punts del municipi, on hi hauran persones informadores i qualificades que s'encarregaran de dur a terme l'explicació. L'objectiu d'aquestes jornades és dotar de tota la informació necessària a la ciutadania, així com consells sobre com mantenir una illa de contenidors neta.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Bort, explica que aquesta iniciativa "s'ha organitzat des de la regidora en detectar-se diferents casos d'abocaments inadequats i d'altres il•legals en diversos punts del municipi. Aquesta és una de les mesures que posarem en marxa, per intentar que la gent es consciencie que cal fe un ús adequat dels contenidors i mantenir un poble net entre tots i totes".