Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament llança la campanya de civisme 'És cosa de tots i totes'

L'Ajuntament llança la campanya de civisme 'És cosa de tots i totes'

| Medi Ambient

L'Ajuntament d'Alcanar ha posat en marxa una campanya per a motivar la ciutadania a adquirir i reivindicar hàbits de civisme.  Aquesta proposta, sota el lema 'És cosa de Tots i Totes', vol promoure un conjunt d'accions clau en positiu, implicant els veïns i veïnes del municipi com a màxims protagonistes per aconseguir un municipi més net, agradable i segur.

En aquest sentit, s'ha dissenyat un qüestionari en línia per tall que el veïnat indique els punts de millora que cal posar en relleu i abordar de forma conjunta les problemàtiques a través d'una campanya de conscienciació. Posteriorment, l'Ajuntament vol visibilitzar els àmbits on la ciutadania ha detectat més problemàtiques pert .

"El poble és el principal espai de convivència que tenim. Com diu el lema de la campanya, fomentar el civisme és cosa de tots i totes, significa evitar les conductes inapropiades i actuar amb respecte i tolerància cap a les altres persones i cap als nostres carrers, places i equipaments públics. Per aconseguir-ho, caldrà que tothom hi posem una mica de la nostra part, donant exemple. Us animem a col·laborar activament per un poble més net, agradable i segur!", explica Joan Roig, alcalde d'Alcanar.

A Alcanar, les Cases i Alcanar Platja convivim persones amb diferents necessitats que s'han de poder satisfer sense crear molèsties entre veïns i veïnes. El civisme i la convivència És cosa de tots i totes, és la nostra responsabilitat, per aquest motiu és important que recordem i incentivem hàbits de civisme fonamentals!

>> Respon  l'enquesta en línia sobre civisme, hàbits de la ciutadania i punts de millora de l'Ajuntament! Anima't!