Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament fa un reconeixement a l'equip Prebenjamí Grana de l'Escola de Futbol d'Alcanar pels bons resultats de la temporada

L'Ajuntament fa un reconeixement a l'equip Prebenjamí Grana de l'Escola de Futbol d'Alcanar pels bons resultats de la temporada

| Esports

Ahir a la tarda va tenir lloc a l'Ajuntament d'Alcanar un reconeixement  a l'equip Prebenjamí Grana de l'Escola de Futbol d'Alcanar. Els seus jugadors i jugadores s'han proclamat campions de la Lliga comarcal del Montsià, fet que els ha permès disputar les finals territorials de les Terres de l'Ebre, que també han guanyat, de manera que han acabat sent els campions a les Terres de l'Ebre de futbol 7 prebenjamí dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. 

L'equip està format per Joan Segarra, Jordi Castell, Pep Beltran, Unai Soria, Cristian Mihai, Isona Obiol, Anas Mourtadi, Gerard Juan, Jan Bort, Neo Teodoro i Àlex Barahona. El seu entrenador és Jordi Juan i el delegat Juanjo Segarra. 

Jordi Bort, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcanar, els felicita "per la gran temporada que han fet i l'esforç de tot l'equip i les seues famílies per les condicions difícils que han tingut enguany totes les entitats del municipi que practiquen futbol."