Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món mariner per a exposició fotogràfica

L'Ajuntament demana a la ciutadania fotografies de la dona vinculada al món mariner per a exposició fotogràfica

| Agricultura i Pesca

Les dones casenques sempre han estat vinculades al mar. L'exposició "El paper de la dona casenca al món mariner" que organitzarà l'Ajuntament d'Alcanar el pròxim estiu vol posar  en valor el rol de la dona casenca en l'economia i la subsistència de l'ofici mariner a les Cases d'Alcanar. Les remendadores, durant generacions, han contribuït a tirar endavant el sector pesquer, com a dones marineres i com a mestresses de casa, malgrat que massa vegades no han estat reconegudes per salaris dignes ni per càrrecs de lideratge.

Ara l'Ajuntament d'Alcanar vol homenatjar a totes les dones marineres i té com a objectiu organitzar una exposició fotogràfica sobre la seua figura. El consistori fa una crida a tothom que tinga fotografies, tant antigues com actuals, de la dona vinculada al món mariner, per a poder muntar l'exposició. Les persones interessades a aportar fotografies poden dirigir-se al Casal de Jubilats de les Cases, els dies 21 i 23 de març, de 10 a 12 h, o també poden portar-les a l'estudi de fotografia Espuny Fotògraf de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 17 a 20 h, fins al 28 d'abril. En els dos casos la digitalització de la imatge es farà al mateix moment i les persones s'emportaran les seues fotografies.