Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar s'adhereix novament a la campanya "Cap nen sense caramels"

L'Ajuntament d'Alcanar s'adhereix novament a la campanya "Cap nen sense caramels"

| Festes

Per segon any consecutiu, la campanya ‘Cap infant sense caramels’ es veu afectada per la pandèmia de la COVID-19. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Associació Celíacs de Catalunya des de l’any 2009 i que està adreçada a tots els ajuntaments del territori, pretén que, els 50.000 infants que pateixen celiaquia a Catalunya (el 60% de la població celíaca són infants), puguin gaudir, com la resta, d’una festa tan entranyable per a ells com és la cavalcada de Reis.

Enguany, s'ha tornat a impulsar la campanya tot i que ha estat directament condicionada per la situació sanitària. Malgrat això, més de 140 ajuntaments de Catalunya, d'entre els quals es troba l'Ajuntament d'Alcanar, s’han adherit a ‘Cap nen sense caramels’ i repartiran caramels sense gluten durant la cavalcada de Reis. D’aquesta manera, tots els caramels que es repartiran a Alcanar durant la cavalcada seran sense gluten.

La campanya “Cap nen sense caramels” ha estat impulsada per l’Associació de Celíacs de Catalunya des del 2007 i es va implementar per primera vegada a les cavalcades del 2008. Aquesta és la setzena edició i s’hi han sumat més de 140 municipis d’arreu de Catalunya

L’Ajuntament d'Alcanar segueix apostant per tal que tots els infants del municipi puguin gaudir dels caramels en unes dates tan importants per ells.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar