Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar organitza una jornada de sensibilització sobre el canvi climàtic

L'Ajuntament d'Alcanar organitza una jornada de sensibilització sobre el canvi climàtic

| Medi Ambient

El canvi climàtic és una amenaça per al benestar de les persones, el patrimoni construït, l’activitat econòmica, els sistemes urbans i els sistemes naturals. Per això, l’Ajuntament d’Alcanar, a través de la regidoria de Medi Ambient i la Diputació de Tarragona i mitjançant el Pacte de de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, ha desenvolupat un programa d’activitats de sensibilització i acció contra l’escalfament de la terra que tindrà lloc aquest dissabte, 27 d’agost, al passeig del Marjal, des de les 10 fins a les 13:30 h.

Es tracta d’una activitat dirigida a tota la familia que pretén incrementar el nivell de coneixement i sensibilització sobre l’adaptació al canvi climàtic. En aquest sentit Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, aposta per "donar visibilitat i emprendre accions que contribueixin a la conscienciació de la societat, ja que aconseguir contrarestar els efectes del canvi climàtic és responsabilitat de tots els ciutadans".

Entre tots cuidarem el nostre planeta i territori.

T’esperem!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar