Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar celebrarà una gran festa infantil i juvenil per a celebrar la fi de les restriccions per la covid-19

L'Ajuntament d'Alcanar celebrarà una gran festa infantil i juvenil per a celebrar la fi de les restriccions per la covid-19

| Participació ciutadana

L'Ajuntament d'Alcanar ja ha posat data a la celebració dirigida als infants i adolescents del municipi una vegada han desaparegut les últimes restriccions per la pandèmia. 'La  festa dels superherois i superheroïnes de la covid-19', organitzada pel consistori amb la col·laboració del teixit associatiu, tindrà lloc l'últim cap de setmana de juny. La festa començarà a Alcanar, el dissabte, 25 de juny, i continuarà l'endemà, 26 de juny, a les Cases.

El mes d'abril de 2020, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, va fer arribar a tots els xiquets i xiquets d'Alcanar, les Cases d'Alcanar i Alcanar Platja cartes personalitzades.

En les cartes, una per a cada franja d'edat dels 0 als 3 anys, dels 4 als 12 i dels 13 als 17, apel·lava a la valentia i perseverança que van tenir durant els dies de confinament els superherois i superheroïnes del municipi, i els parlava d'una gran festa que se celebraria amb l'acabament de les restriccions i que inclouria "música, globus, inflables, jocs, bombolles gegants, titelles, teatre, 'xuxes' i tot el que se'ns acudisca".

L'alcalde explicava que la festa se celebraria com a agraïment a tots els infants que van quedar-se a casa protegint la seua salut i la de la seua família durant el confinament. Ara aquesta festa ja té data, l'últim cap de setmana de juny. "Reserveu el 25 i 26 de juny i molt prompte us donarem més informació sobre la festa", destaca el batle.