Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar celebra 30 anys consecutius amb la Bandera Blava a les seues platges

L'Ajuntament d'Alcanar celebra 30 anys consecutius amb la Bandera Blava a les seues platges

| Turisme

L'Ajuntament d'Alcanar ha anunciat que, per trentè any consecutiu, les seues platges han rebut el distintiu de la Bandera Blava. Aquest reconeixement, destaca la qualitat i la gestió ambiental de les platges del municipi, consolidant-les com un referent de sostenibilitat i excel·lència turística a la comarca del Montsià.

L'alcalde en funcions i regidor de turisme, Marc Chavalera, ha expressat la seua satisfacció per aquest assoliment: "Aconseguir la Bandera Blava durant 30 anys consecutius és un reconeixement a la feina ben feta per part de tot l'equip municipal, els serveis de neteja, els tècnics de medi ambient i tots els ciutadans que contribueixen a mantenir les nostres platges en bon estat". "Aquest reconeixement no només reflecteix la qualitat de les nostres platges, sinó també el nostre compromís amb un turisme sostenible. Volem que els visitants gaudisquen d'un entorn segur i net, mentre aprenen a respectar i valorar la natura. Continuarem treballant perquè el municipi sigui un referent de qualitat i sostenibilitat en l'àmbit turístic".

La Bandera Blava és atorgada per la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE), una organització internacional que avalua la qualitat de l'aigua, la gestió ambiental, la seguretat i els serveis, així com la informació i educació ambiental de les platges candidates. Les platges han complert tots aquests requisits de manera consistent durant les darreres tres dècades.

El reconeixement de la Bandera Blava reforça la imatge del municipi com una destinació turística de primer nivell i espera atraure més visitants, tant nacionals com internacionals, durant la temporada estival.

Amb aquest nou èxit, Alcanar reafirma el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, demostrant que és possible combinar turisme i preservació del medi ambient de manera harmoniosa.