Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament convida les entitats a proposar projectes per als pressupostos participatius 2021

L'Ajuntament convida les entitats a proposar projectes per als pressupostos participatius 2021

| Entitats, Participació ciutadana

L'Ajuntament d'Alcanar ha endegat el procés participatiu per a elaborar les diferents propostes que formaran part de la campanya de pressupostos participatius 2021.

Durant les pròximes setmanes, la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Alcanar animarà totes les entitats, col•lectius i persones individuals que tinguen interès a aportar idees a què facen escoltar les seues propostes.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, explica que "la participació ciutadana és un eix cabdal del nostre pla de govern, seguim donant més eines a la ciutadania per fer-la partícip de l'acció de govern".

Per la seua banda, Meritxell Ulldemolins, regidora de l'àrea, comenta que en aquesta primera fase "es vol arribar fins a tots els racons del poble per a escoltar les propostes dels veïns i veïnes". Per aquest motiu, es farà una intensa campanya de difusió a través dels canals de comunicació corporatius, les xarxes socials i també es farà arribar una carta per a informar a totes les entitats.

Les entitats i persones interessades poden contactar amb la regidora de l'àrea al telèfon 674 99 65 97 o al correu electrònic mulldemolins@alcanar.cat i concretar una reunió telemàtica per a treballar les propostes. Les que siguen viables s'inclouran al llistat de projectes que la ciutadania podrà votar en els pressupostos participatius 2021.

A més, enguany, com a novetat, es podrà votar de forma telemàtica. "Estem treballant en una plataforma digital de votació amb l'objectiu d'apropar el vot a les persones", afegeix la regidora.