Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La VII Gala Esportiva posa en valor el talent esportiu canareu

La VII Gala Esportiva posa en valor el talent esportiu canareu

| Esports

La gran família esportiva del municipi es va reunir de nou, el 28 de desembre de 2019, per a celebrar la VII Gala Esportiva Canareva i Casenca. L’acte, que va reunir més de 400 persones, és un reconeixement per part de l’Ajuntament a tot el que representa l’esport canareu i casenc.
Durant la Gala es van fer catorze reconeixements a entitats i dotze mencions especials, i es van atorgar quatre premis especials.

 


La jugadora de bàsquet internacional Aida Castell va ser elegida millor esportista del 2019.

 

També es va premiar com a promesa esportiva Edith Soler, per la gran temporada que va fer el 2019 en el món del Twirling, tant a nivell nacional com mundial.

 

Josep Sancho es va emportar el premi a la trajectòria esportiva per la pràctica del tir al plat, ja que any rere any acumula guardons, com el de campió de Catalunya 2019 de pistola de 9 mil·límetres.

 

L’esdeveniment esportiu més rellevant del 2019 a Alcanar fou la Pujada al Mirador, una activitat que va nàixer el 1974 i que enguany ha celebrat la 21a edició.

 

Les mencions especials han estat per als 30 anys del bàdminton; per a Aitor Pla, del Moto Esport Club Alcanar; Hèctor Pla, del Moto Esport Club Alcanar; el pilot Jordi Antonio Sancho; el pilot Aleix Saumell; el triatleta Antonio José Adell; la taekwondista Berta Agustín; el Femení Club de Futbol; l’esportista del Club Deportiu Alcanar Mario Maza; l’atleta Ahmed El Mostafa; la culturista Rosana Sancho Sanz, i l’equip Veterans Alcanar.

Durant l’acte, el regidor d’Esports, Jordi Bort, va fer una “valoració molt positiva de la gala”, tot destacant-ne la participació. Bort també va animar “els esportistes a treballar pel 2020, que es presenta apassionant”.


I ja en la cloenda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, va recordar que la gala és un reconeixement institucional als esportistes, però també a totes les persones que hi ha darrere, sobretot “les famílies, que any rere any fan tot l’esforç perquè els seus fills i filles puguen entrenar i assistir a les competicions d’arreu”.
Durant la vetlada hi ha va haver actuacions del Club de Ballet d’Alcanar i es va donar protagonisme a pubilles i hereus.