Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La Policia Local d’Alcanar activa un dispositiu policial especial per a protegir a la població

La Policia Local d’Alcanar activa un dispositiu policial especial per a protegir a la població

| covid-19, Avisos

Aquesta setmana ha entrat en funcionament un dispositiu policial especial a Alcanar que estarà actiu al llarg de l’estiu i que combina el servei uniformat i el de paisà.

D’aquesta manera s’intensificaran els controls en les diferents zones turístiques i també a peu de carrer per a potenciar un ús correcte de la mascareta, especialment a les zones de platja, en els nuclis comercials i en els espais on es realitzen les diferents activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar.

Els controls de la Policia Local d’Alcanar també han de  garantir l'espai interpersonal que marca la normativa a l'hora d'utilitzar les platges, els serveis de restauració i els diferents establiments.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, explica que “l’augment de positius a les Terres de l’Ebre ens obliga a extremar les precaucions i ser, si cap, encara més curosos amb les mesures de protecció i seguretat”.

El batle també agraeix "la corresponsabilitat de tota la ciutadania” i recorda que “hem de cuidar-nos i protegir les persones més vulnerables. Si ho fem, segur que tot anirà bé".

Des de l’entrada en vigor la nova normativa de la Generalitat de Catalunya que obliga a l’ús de la mascareta en tot moment la Policia Local ha emès al voltant d’una cinquantena d’actes de denúncia.  Tal com afirma, Jordi Bort, regidor de Governació, "esperem que no siga necessari seguir utilitzant aquesta via i que tothom actue amb consciència i responsabilitat pel bé comú".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar