Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La plataforma #Monsortirem organitza un partit solidari entre el RCD Espanyol B i el CF Alcanar

La plataforma #Monsortirem organitza un partit solidari entre el RCD Espanyol B i el CF Alcanar

| Esports

El pròxim dimecres, 10 de novembre, a les 19.30 h, a l'Estadi Municipal la Devesa de la Ràpita se celebrarà un partit solidari entre el RCD Espanyol B i el CF Alcanar. Aquest és el primer dels esdeveniments esportius solidaris organitzats per la plataforma #Monsortirem, amb la col·laboració la Penya Blanc i Blava d'Alcanar, a benefici dels afectats per les pluges torrencials de l’1 de setembre a Alcanar.

Abans del partit es disputarà una triangular entre els equips de futbol base, de la categoria aleví, del RCD Espanyol, la UE Rapitenca i l'Associació Esportiva de Futbol d'Alcanar (AEFA). L'entrada al partit té un cost de 5 euros, les entrades es podran comprar anticipadament a partir de dissabte, 6 de novembre a la botiga Monmenut i el bar Moreno d’Alcanar, a l’estanc de Jordi de les Cases i al restaurant Serramar d’Alcanar Platja. També es podran comprar el mateix dia del partit a taquilla. A més, hi haurà una fila 0 per a totes les persones que vulguen col•laborar, però no poden anar al camp de futbol, poden fer donacions a través del número de compte de recaptació de la plataforma #Monsortirem: ES49 2100 0116 4702 0058 2936.

El partit ha estat impulsat per la plataforma #Monsortirem amb el suport de la Penya Blanc i Blava d'Alcanar i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcanar, l'Ajuntament de la Ràpita, el RCD Espanyol, la Unió Rapitenca, el CF Alcanar, l'Escola Futbol Alcanar i la Federació Catalana de Futbol.

Des de l'organització es vol fer un agraïment a totes les entitats que hi participen, així com a la Penya Blanc i Blava d'Alcanar per la seua col·laboració.