Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La plataforma #Monsortirem guanya el bronze als premis "La bona gent de Tarragona 2021" del Diari de Tarragona

La plataforma #Monsortirem guanya el bronze als premis "La bona gent de Tarragona 2021" del Diari de Tarragona

| Participació ciutadana

Durant el mes de desembre es van obrir les votacions dels premis "La bona gent de Tarragona 2021" per reconéixer els col•lectius que durant el 2021 han destacat per la seua solidaritat.

La plataforma #Monsortirem va estar nominada i finalment ha estat guardonada, aconseguint la tercera posició amb 950 vots. A la plataforma canareva l'acompanyen l'Institut Escola Daniel Mangrané, en segona posició amb 1.790 vots, i "Todos en azul", en primera posició amb 7.584 vots.

#Monsortirem, sorgida de la solidaritat de diverses persones arran del temporal de l'1 de setembre, ha agraït el reconeixement al Diari de Tarragona: "Seguirem endavant sempre que siga necessari. La bona gent som tots i totes! Alcanar va ser testimoni d'una gran onada de solidaritat provinent de tot el país. Sempre estarem agraïts. La solidaritat és la tendresa de tots els pobles".

L'entitat ha afegit que "desgraciadament el nostre paradís i porta sud de Catalunya s'ha convertit en una prova de la veracitat del canvi climàtic. Hem estat 'zona catastròfica' unes quantes vegades en poc temps. Per això la plataforma sempre estarà a disposició del ciutadà amb l'única finalitat d'ajudar a recuperar-nos com a societat i com a poble".