Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La nova edició del 'Sopar de Lletres' rendeix homenatge al canareu Joan-Josep Sancho

La nova edició del 'Sopar de Lletres' rendeix homenatge al canareu Joan-Josep Sancho

| Cultura

Després de recórrer diferents localitats del Maestrat i del Baix Ebre, el Sopar de Lletres finalment aterra a Alcanar. Com és habitual, l'esdeveniment que organitza l'editorial ONADA EDICIONS comptarà amb una trobada del món cultural del territori i un seguit de micropresentacions de novetats de llibres ebrencs. Es tracta d'una vetllada de caràcter anual organitzada per ONADA EDICIONS que serveix de punt de trobada a persones de la cultura, societat, política i associacionisme en el territori de cruïlla entre València i Catalunya.

Enguany, la vetllada vol reconéixer la tasca cultural de l'autor canareu Joan-Josep Sancho, autor del llibre "Natros. Gent com tu" i "El rebost de la llengua". Durant l'acte també tindrà lloc una actuació musical a càrrec de la cantautora ebrenca Montse Castellà. La VI edició del 'Sopar de Lletres' tindrà lloc el dijous, 4 d'agost, a les 20.30 h, al Tancat de Codorniu (Ctra. N-340, km 1059, Alcanar).

El preu del sopar és de 30 € i disposa de places limitades. Per això, cal recordar recordar que la inscripció per a poder assistir al sopar estarà oberta fins a l'1 d'agost. És un sopar obert per a tota la ciutadania. 

Per més informació cal trucar al 964 47 46 41 o al 601 125 254. També es pot enviar un correu a onada@onadaedicions.com

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar