Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La festa de Sant Antoni 2017 s'ajorna al 28 i 29 de gener

La festa de Sant Antoni 2017 s'ajorna al 28 i 29 de gener

| Cultura

La Comissió de Sant Antoni ha ajornat la festivitat de Sant Antoni al pròxim cap de setmana, 28 i 29 de gener, a causa de les condicions climatològiques adverses. Això no obstant, la programació es manté amb el mateix horari i els assajos es traslladen a dimecres 25, dijous 26 i divendres 27 de gener a les 19.30 h al Centre Cívic. La Comissió de Sant Antoni tornarà a emetre un comunicat, el divendres 27 de gener, en cas que la meteorologia torni a impedir la celebració de la festa.

Durant el cap de setmana, i en diferents horaris, tindrà lloc el tradicional ball popular, i tothom que ho vulgui també podrà participar en les diferents activitats paral·leles, com la tradicional despertada i xocolatada, la missa i processó en honor a Sant Antoni, la benedicció dels animals o la cursa de cintes i trencada d’olles.

La Festivitat de Sant Antoni d’Alcanar ha estat recentment inscrita en el Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya, una notícia molt esperada que reconeix el valor del patrimoni immaterial d'Alcanar i la feina ben feta de la Comissió de Sant Antoni. Aquesta celebració té més de 100 anys d’història i gaudeix de molt bona salut a causa de l'alta participació popular.

La Festa de Sant Antoni d’Alcanar està organitzada per la Comissió de Sant Antoni amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcanar.

 

Més imatges

La festa de Sant Antoni 2017 s'ajorna al 28 i 29 de gener

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar