Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La FECOAL i l'alumnat de l'escola Joan Baptista Serra col·laboren per la campanya de nadal

La FECOAL i l'alumnat de l'escola Joan Baptista Serra col·laboren per la campanya de nadal

| Acció Social

La campanya de la Nadal de Federació de Comerços d’Alcanar (FECOAL) d’aquest any torna a incloure el tradicional bingo i la xocolatada, a més, el més menuts han elaborat arbres de Nadal que llueixen aquests dies als diferents establiments de la Federació.

La FECOAL ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar per apropar el col·lectiu de comerços a tota la població. Així doncs, els alumnes de P3 i P4 han estat els encarregats de pintar amb les seves manetes els cartells en forma d’arbres de Nadal que llueixen durant les festes nadalenques als diferents establiments que formen part de la federació.

D’altra banda, aquest any es realitza una nova edició del bingo per incentivar la compra a les botigues locals, de proximitat i de qualitat. Novament, la ciutadania que compri en els 28 establiments que participen en la campanya podran omplir la butlleta del bingo i optar a premis de 75, 100 i 125 euros, així com a la cistella de Nadal, que compta amb un obsequi de cadascun dels participants.

Així mateix, els botiguers i botigueres de la federació tornaran a repartir cartes dels reis mags als més menuts perquè puguin redactar la seva carta, serà el 2 de gener a les 17.30 h a la plaça Major, coincidint amb la festa de la xocolatada que organitza FECOAL.

Dimecres 3 de gener, a les 18.30 h, al Centre Cívic, l'Ajuntament d'Alcanar organitza un espectacle infantil  'Abracadabra', de la companyia teatral La Troupe Malabó. A continuació es donarà la benvinguda al Patge Reial Mikelí, que recollirà les cartes de tots els xiquets i xiquetes i les farà arribar als reis mags. També es repartirà xocolatada calenta als assistents,  novament, gentilesa de la FECOAL.

Animeu-vos a comprar al nostre comerç local!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar