Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La FECOAL entrega els premis de la campanya de Nadal

La FECOAL entrega els premis de la campanya de Nadal

| Economia

Aquest matí, la Federació de Comerços d'Alcanar (FECOAL) ha fet l'entrega a les persones guanyadores del sorteig de la campanya de Nadal 'EMPORTA'T EL NADAL AL CABÀS' de quatre vals de 100 € per a gastar en compres als comerços participants.

Les guanyadores del sorteig han estat Ma Carme Antonlí Pérez, Rosa Maria Guinot Barba, Noèlia Tena Gil i Conxa Ferré Garcia. Enhorabona a totes, gaudiu de les vostres compres!

La campanya de la FECOAL va consistir a aconseguir participacions per al sorteig dels quatre vals a través dels  punts acumulats en totes les compres efectuades del 3 de desembre del 2021 al 5 de gener del 2022. Els punts s'aconseguien mitjançant les compres fetes amb la plataforma alcabàs! de l'Ajuntament d'Alcanar. Així, per cada compra que es realitzava en algun dels establiments adherits a la campanya, s'obtenia un punt, independentment del valor de la compra i sense un import mínim. El sorteig, per tant, buscava premiar la fidelitat dels clients.

L'app "alcabàs!" unifica tot el comerç en una sola aplicació mòbil, integra un marketplace amb tot de productes i serveis locals i, a més a més la ciutadania obté beneficis, informació de cada comerç, així com accés exclusiu a ofertes, promocions, esdeveniments i notícies.