Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La comunitat 'skater' ja gaudeix de l’ampliació de l’skateparc d’Alcanar

La comunitat 'skater' ja gaudeix de l’ampliació de l’skateparc d’Alcanar

| Esports

Des de fa unes setmanes el col•lectiu de patinadors de monopatí del municipi té cinc nous caixons mòbils que complementen el parc de monopatins situat a la plaça del Mirador. Aquests elements de diferents mides que els patinadors ja poden utilitzar permeten de fer noves figures sobre rodes.

Meritxell Ulldemolins, regidora de Joventut i Participació Ciutadana, destaca el procés participatiu que ha envoltat l’adquisició d’aquest nou recurs esportiu. S’han detectat les necessitats que hi havia entre un sector de la població més jove a través de diverses reunions. "Aquests complements de l’skateparc són per a que els pugueu utilitzar vosaltres, però també sou els responsables de cuidar-los i tenir-los en condicions", assegura. Així mateix, la regidora agraeix “la col•laboració i implicació dels joves per treballar conjuntament amb un objectiu comú”.

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Jordi Bort, destaca que "és una alegria que aquests esportistes puguen millorar la pràctica de la seua activitat amb aquests nous caixons" i els encoratja a continuar “practicant l’esport en la modalitat que més els agrade, perquè fer esport és també cultivar salut i benestar”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar