Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament substitueix el parc infantil de l’Escola Joan Baptista Serra que s’havia malmès pels aiguats del setembre de 2021

L’Ajuntament substitueix el parc infantil de l’Escola Joan Baptista Serra que s’havia malmès pels aiguats del setembre de 2021

| Urbanisme

Els xiquets i xiquetes del cicle infantil de l'Escola Joan Baptista Serra d'Alcanar ja poden tornar a xalar al parc infantil de l'Escola durant les seues estones d'esbarjo.

A conseqüència dels aiguats del setembre de 2021, el pati de l'escola es va veure afectat per diversos esvorancs i desperfectes, a la zona de jocs infantils es va malmetre el cautxú i l'estructura del parc.

"L'Ajuntament d'Alcanar ha renovat el parc infantil i també ha substituït el paviment de cautxú que havien quedat inutilitzats des de principis de curs", explica Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme.

Aquesta actuació té un cost aproximat de 17.000 euros (IVA inclòs) mitjançant un contracte menor i s’espera que una part de l’import es puga cobrir amb les subvencions fruits dels aiguats de l’any passat. Paral•lelament, el consistori està treballant en la licitació del projecte de reforma del parc infantil Mercè Rodoreda de les Cases, unes obres d'import superior que sí que requereixen un procés de licitació i un procediment més complex.