Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades sobre les pluges torrencials

L’Ajuntament habilita Oficines d’Atenció Ciutadana i convoca tres assemblees ciutadanes per a informar les persones afectades sobre les pluges torrencials

| Participació ciutadana

Les pluges torrencials que va viure el municipi l'1 de setembre han alterat substancialment les condicions de vida dels veïns i veïnes del municipi i els han produït danys en els seus habitatges, propietats privades, finques i comerços. També s'han vist greument afectats el port i  vies que faciliten la distribució de productes i mercaderies, així com els camins d'accés a finques.

En aquest sentit, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha convocat tres assemblees ciutadanes obertes a tothom  a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja amb l’objectiu de facilitar informació sobre la tramitació d’indemnitzacions amb assegurances i fons de compensació. Les convocatòries tindran lloc en els tres principals nuclis del municipi: Alcanar, les Cases i Alcanar Platja i es comptarà amb la participació de representants del Consorci d'Assegurances i del Col·legi d'Advocats de les Terres de l'Ebre. El pròxim dimarts, 14 de setembre a les 20.30 h, se celebrarà l'assemblea ciutadana al Complex Esportiu Serramar d'Alcanar Platja; dimecres 15, a les 20.30 h, al pavelló municipal de les Cases; i dijous, a les 20.30 h, al Verger de la Mestra Gual d'Alcanar. 

Paral·lelament i per tal de garantir l’atenció i informació a totes les persones perjudicades per aquests fets  que no disposen de serveis d'assessoria jurídica, el consistori habiltarà tres Oficines d’Atenció Ciutadana que estaran a operatives partir de dilluns, 13 de setembre, de 17 a 20 h, a l’edifici de Serveis Agraris d’Alcanar, les Oficines del Club Nàutic de les Cases (accés pel carrer Lepant) i  la sala polivalent del Complex Esportiu Serramar d’Alcanar Platja.