Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Jove, com vols que siga el Pla Local de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar?

Jove, com vols que siga el Pla Local de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar?

| Joventut

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcanar s'ha impulsat un qüestionari destinat al jovent del municipi d'entre 16 i 29 anys amb l'objectiu d'escoltar la seua veu a l'hora de definir i dissenyar el Pla Local de Joventut 2020-22.

El Pla Local de Joventut és un document que serveix per a guiar les polítiques de joventut que tindran lloc al municipi en els pròxims tres anys. Aquest pla contempla una part de diagnosi que permet saber quina és la situació de la joventut d'Alcanar, i així, dissenyar unes polítiques més acotades.

L'alumnat de l'institut Sòl de Riu ja està emplenant el qüestionari de forma presencial, la resta de joves ho poden fer de manera digital fins al 15 de febrer de 2020 a través d'aquest enllaç.

L'enquesta inclou preguntes sobre estudis actuals, aficions, ús dels equipaments públics destinats al jovent, implicació en el teixit associatiu del municipi, foment de la participació ciutadana, així com sobre les activitats que, a parer seu, haurien d'anar destinades al jovent.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, explica que el resultat d'aquest qüestionari permetrà "redactar el pla de la manera més realista possible i prenent com a base el punt de vista dels joves canareus i canareves".

Meritxell Ulldemolins, regidora de l'àrea, demana la col·laboració dels joves de 16 a 29 anys "responent a les preguntes i també difonent l'enquesta entre els amics o coneguts del municipi". "La vostra resposta i difusió és important per apropar les decisions de la joventut al funcionament del poble!", conclou la regidora apel·lant als joves.

Ja pots consultar i emplenar el formulari en aquest enllaç.