Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Jornades europees de patrimoni a Alcanar

Jornades europees de patrimoni a Alcanar

| Cultura

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2016 a Alcanar se celebrarà els dies 15 i 16 d’octubre de 2016. La sessió plenària del programa de les Jornades Europees de Patrimioni al Consell d’Europa ha decidit dedicar l’edició d’enguany a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del Patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials.

El lema suggerit és Patrimoni de tot@s i posa en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col·lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament públic-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participin de la gestió i conservació del patrimoni.

A Alcanar es faran dues activitats els dies 15 i 16 d’octubre: “La Ruta dels Cítrics” i “Oliveres mil·lenàries i agricultura ibèrica, orígens d’Alcanar”. Més informació sobre les dues activitats.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar