Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Jornada "Nous reptes pel comerç del segle XXI"

Jornada "Nous reptes pel comerç del segle XXI"

| Economia

L'Ajuntament d'Alcanar, PIMEC Comerç i la Federació de Comerç d'Alcanar (FECOAL) presenten la jornada de reflexió i debat "Nous reptes pel comerç del segle XXI", que tindrà lloc el pròxim dimecres, 15 de novembre, a les 15 h, a l'edifici municipal de Serveis Agraris d'Alcanar.

En aquests moments de canvis cal tenir en compte que el comerç de proximitat també està en procés de transformació i cal que s'adapte a les noves formes de comerç i de consum. L'objectiu d'aquesta jornada és analitzar la situació en què es troba el comerç local i els canvis que s'aproximen, per tal de poder-se adaptar d'una forma efectiva, tant en l'àmbit professional com personal.

L'esdeveniment serà dinamitzat per Carles Gironès, consultor d'empreses, adjunt a la presidència de PIMEC Comerç i president dels territoris Maresme, Barcelonès Nord i Vallès Oriental. A l'acte també hi intervindran Joan Caballo, president de PIMEC Comerç i Autònoms Terres de l'Ebre i Jordi Monfort, regidor de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Alcanar.

Aquesta trobada s'emmarca dintre el conveni de col·laboració, signat aquest mateix any per les tres institucions, amb l'objectiu de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat, a través d'actuacions conjuntes que revertisquen en benefici de les petites i mitjanes empreses comercials i de la cohesió territorial en l'àmbit municipal.

Aquest conveni és un element més de les polítiques locals d'impuls al consum local i a la millora de la gestió dels negocis que promou el Programa de Competitivitat Empresarial de l'Ajuntament d'Alcanar.

Les places a la jornada són limitades i l'assistència és gratuïta, accedeix al programa. Es prega confirmació a infofecoal@gmail.com.