Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Joguines vives: Aquest Nadal donem-los una segona vida!

Joguines vives: Aquest Nadal donem-los una segona vida!

| Acció Social

'Joguines vives' és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament d'Alcanar amb l'objectiu de fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. A més, tenint en compte la situació actual, també es pretén facilitar l’accés a joguines a totes les famílies del municipi.

Maribel Ramon, regidora d'Afers Socials i Famílies, explica que "es busca sensibilitzar la societat sobre el fet d’allargar la vida útil de les joguines que es troben en bon estat, donant-les i reutilitzant-les". A més, "la campanya també té com a objectiu aconseguir joguines per als xiquets i xiquetes de famílies amb menys recursos econòmics", afegeix la regidora.

Les famílies que ho desitgen poden entregar, entre altres, jocs de construcció i de taula, cuines, tricicles, camions, nines, disfresses, contes, trencaclosques, cotxes petits, etc. Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl•liques, sexistes o publicitàries. 

Les persones d'Alcanar poden portar les joguines els dies 11 i 12 de desembre, de 10 a 13 h, als Serveis Agraris Joan Gil d’Alcanar. A les Cases es poden entregar el dia 12 de desembre de 16 a 18 h a la planta baixa del Casal de Jubilats. 

Les famílies que volen recollir joguines a Alcanar ho poden fer els dies 18 i 19 de desembre, de 10 a 13 h, als Serveis Agraris Joan Gil d’Alcanar, mentre que a les Cases es poden recollir el 19 de desembre de 16 a 18 h.

Cal tenir en compte que no serà imprescindible haver aportat una joguina per poder-ne recollir una altra i que es podrà optar a un lot de joguines per infant. Així mateix, el nombre d’infants s’haurà d’acreditar davant la persona que faça les entregues amb el llibre de família o document acreditatiu similar. D'altra banda, per tal de seguir el protocol anticovid, només podrà accedir una persona adulta a l'interior de l'equipament.

Fomentem la solidaritat i el consum responsable!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar