Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Joan Roig, reelegit alcalde d'Alcanar

Joan Roig, reelegit alcalde d'Alcanar

| Mitjans de comunicació, El Ple

Joan Roig (ERC) ha estat reelegit alcalde d’Alcanar. El saló de plens de l’ajuntament s'ha quedat menut aquest migdia en la sessió constitutiva de la nova corporació municipal (2019-2023), on els 13 regidors que formen el plenari han pres possessió del càrrec. 
Durant el discurs de presa de possessió del càrrec d’alcalde, Roig ha explicat que els eixos de treball de l’equip de govern es centraran en les persones, l’impuls de l’economia local i l’urbanisme. “El nostre programa és el nostre full de ruta. Durant els pròxims quatre anys ens esforçarem per fer créixer el binomi compromís i confiança entre govern i ciutadania”, ha dit Roig, que sosté que la ciutadania ha aprovat la gestió duta a terme fins ara pels republicans, ja que han revalidat la majoria absoluta. “La ciutadania ens demana que aprofundim en el camí marcat. Som uns enamorats d’Alcanar i estem convençuts del potencial d’aquest poble, com a poble creatiu i d’oportunitats. Ens admira el seu passat i ens emocionen les possibilitats del seu futur”, ha manifestat l’alcalde en un discurs plenament emotiu.
Tot i la majoria absoluta dels republicans, l’alcalde ha deixat clar que govern i oposició han de treballar conjuntament pel futur del municipi. “Majoria absoluta no és sinònim d’exclusió, no ho ha estat fins ara i no ho serà en el futur. Els despatxos dels regidors i regidores estan sempre oberts”, ha manifestat el batlle.
Durant el seu discurs, Joan Roig ha fet un agraïment públic a tots els regidors i regidores que han treballat durant el darrer mandat pel municipi i ha fet un esment especial a l’exalcalde Alfons Montserrat, que ha seguit la sessió de constitució de l’Ajuntament des del públic. “Compartir vuit anys de treball al costat d’Alfons ha estat el més gran dels honors, sento per ell una gran admiració i respecte. És un exemple a seguir per la seua vocació de servei i dignitat”, ha dit Roig.


Els membres de la corporació municipal
Pel que fa als membres de la corporació municipal són: Joan Roig, Ivette Fibla, Jordi Bort, Maribel Ramon, Jordi Monfort, Mercè Fischer, Jordi Cervera i Meritxell Ulldemolins, del grup d’ERC; Xavier Queralt i Erica Bel, de la CUP; Ivan Romeu, de Junts per Alcanar; Antonio Castro, del grup independent Desperta’t i Neus Sancho del PSC.
El ple de l’Ajuntament està format per set homes i sis dones, cinc dels quals s’estrenen aquest mandat com a regidors.

>>Consulta el vídeo del ple de constitució de l'Ajuntament
>> Consulta el podcast del ple de constitució de l'Ajuntament

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar