Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies IX Mostra Intercultural i la XVII Trobada de puntaires d'Alcanar

IX Mostra Intercultural i la XVII Trobada de puntaires d'Alcanar

| Acció Social, Cultura

El pròxim 1 de maig a partir de les 11 h podrem gaudir de la IX Mostra Intercultural i la XVII Trobada de puntaires d'Alcanar al Centre Cívic d'Alcanar.

Un any més, a la Mostra Intercultural d'Alcanar hi haurà demostracions i degustacions de la millor gastronomia dels diferents països i regions de l'Estat espanyol representats pels veïns i veïnes del municipi. Així mateix, els assistents podran escoltar les actuacions del Grup Coral Sòl de Riu i l'Escola Municipal de Música d'Alcanar.

El mateix dia, al Centre Cívic, també es podrà visitar l'exposició "Mirades i veus Del Català", que té com uns dels principals objectius desfer tòpics i estereotips cap a les persones immigrades i l'aprenentatge del català com a llengua comuna. Alhora, vol fer visible la diversitat de parlants d'altres llengües a Catalunya, posant en valor les aportacions de les seves llengües i cultures a la societat catalana i la riquesa que això suposa per al nostre país.

La regidora d'Acció Social, Carme Navarro, convida "tothom a participar en la nostra festa de la interculturalitat i la convivència, en una diada plena d'activitats culturals on podrem tastar gastronomia deliciosa i variada".

Programa d'actes:
- 11.30 h: Inauguració a càrrec de la Sra. Ma Carme Navarro, Regidora d'Acció Social i Ciutadania i del Sr. Alfons Montserrat, Alcalde.
- Tot seguit: Actuacions musicals a càrrec del Grup Coral Sòl de Riu i de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar.
- 16.30 - 19.30 h: XVII Trobada de puntaires d'Alcanar. 

La jornada festiva està organitzada per la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, l'Oficina d'integració social i gestió de la diversitat i el Pla Educatiu d'Entorn d'Alcanar. Tanmateix, compta amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa, l'Associació cultural d'Armats d'Alcanar, l'Associació de Gent Gran d'Alcanar, el Grup Coral Sòl de Riu, l'Escola Municipal de Música i diversos ciutadans i ciutadanes del municipi.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar