Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscripcions tancades a la XIV Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

Inscripcions tancades a la XIV Mostra Oberta de Poesia a Alcanar

| Cultura

La XIV Mostra Oberta de Poesia d'Alcanar ha tancat les inscripcions perquè ja s'ha assolit el nombre màxim, 30 persones, per rigorós ordre de recepció de poemes. Tot i això, la Mostra no vol ser excloent i qui hi tinga interès podrà publicar el seu poema, com a comentari al bloc.

La Mostra de Poesia Oberta d’Alcanar s’organitza cada primavera de l’any 2010 ençà. Tomàs Camacho és l’organitzador de l’esdeveniment, que compta amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura. El seu objectiu és aconseguir una àmplia trobada de poetes de diferents tendències, per tal de posar-los en contacte i, a la vegada, també amb el públic d’Alcanar. 

Els poemes de les trenta persones participants que s'han inscrit han de ser originals i no han d’estar sotmesos a drets d’autor. L’enllaç serà publicat al bloc http://alcanarpoesia.blogspot.com. 

A més, els poetes participaran en la lectura pública que tindrà lloc a Alcanar el dissabte 25 de març  (o data alternativa si les circumstàncies ens obliguen a un canvi de data). S'ha limitat, per capacitat organitzativa, a un màxim d’unes 30 participacions, per rigorós orde de recepció dels poemes. Tot i així, la Mostra no vol ser excloent i qui hi tinga interès podrà publicar el seu poema, com a comentari, al bloc. Sent que es tracta d’una mostra, no hi haurà premis, però els autors i autores participants podran posar a la venda els seus llibres i rebran un diploma de participació.

Imatge de la Mostra: Anna Maria Ulldemolins Soldevila