Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscripcions obertes a l'Escola d'Art d'Alcanar

Inscripcions obertes a l'Escola d'Art d'Alcanar

| Educació

Aquest mes de setembre l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar ha començat el nou curs.  Rosa Roca continua com a professora de ceràmica i  Laia Bort com a professora de dibuix i pintura i directora del centre, substituint a Núria Prades, la qual es va jubilar fa dos anys.

El centre, ubicat a la primera planta de l'edifici del Mercat Municipal, s'ha adaptat a la normativa per la prevenció de la covid-19. Tots dos cursos disposen de diferents nivells i estan adreçats, d'una banda, a xiquets i xiquetes i, de l'altra, a persones adultes.

Les classes de dibuix són els dilluns i dimecres de 16 a 19 h per a adults i també els dilluns i dimecres de 17 a 18 h per a infants a partir de 8 anys. Mentre que les de ceràmica són els dimarts i dijous de 18 a 19 h per a xiquets i xiquets a partir de  sis anys i per a persones adultes de 19 a 21 h. 

Maribel Ramon, regidora d'Educació, es mostra optimista amb l'inici del curs, "comencem el curs 2021-22 de la prolífica Escola d'Art municipal amb moltes ganes, esperem que més persones se sumen a l'alumnat del centre."

Roca destaca que per als infants "és molt bo educar-se en l’art de la ceràmica perquè serveix per a moltes coses i, a més, ajuda a desenvolupar la sensibilitat." Segons la professora, "l'alumnat pot començar des de zero, pastant fang, i acabarà les classes fent escultures de gran format i fins i tot murals. A més, el mateix alumnat elabora els esmalts que usarà després a les seues peces."

Per la seua banda, Bort, assegura que "el dibuix es pot aprendre i es tracta d’una activitat que ajuda a relaxar-se i a despertar els sentits. Per als xiquets i xiquetes disposem de fitxes de diferents temàtiques com flors, cares o figures, així com dibuix al natural".

L'Escola Municipal d'Art té un compte a Facebook i a Instagram, on es poden veure els últims treballs dels alumnes de l'escola de l'any passat. 

Les inscripcions a l'Escola d'Art estan obertes i els interessats han de trucar (977732013)  a l'Ajuntament d'Alcanar.