Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscripcions obertes al Programa de formació i inserció d’auxiliar de Vivers i Jardins de l'Institut Sòl de Riu

Inscripcions obertes al Programa de formació i inserció d’auxiliar de Vivers i Jardins de l'Institut Sòl de Riu

| Educació, Agricultura i Pesca

Ja està obert el període d'inscripció al Programa de formació i inserció d’auxiliar de Vivers i Jardins de l'Institut Sòl de Riu. 

Aquest programa de formació està adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'ESO. L'alumnat que finalitze el curs tindrà més coneixements a l'hora d'incorporar-se al mercat laboral o bé podrà continuar els estudis a l'Escola de Capacitació Agrària d'Amposta.

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars en cultius, en producció de planta en hivernacles o centres de jardineria, col·laborant en la preparació del terreny i en la implantació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes, així com rebre i condicionar flors i plantes.

Al document adjunt podreu trobar més informació i si esteu interessats a rebre més informació us podeu adreçar a la secretaria de l'institut Sòl de Riu (977731026) o a la pàgina web de l'institut https://agora.xtec.cat/inssolderiu/

Els programes de formació i inserció són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s'adscriuen a diferents famílies professionals. Permeten l'assoliment de competències professionals i l'adquisició de competències instrumentals bàsiques.