Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inici de les obres de cobriment de les pistes poliesportives i d'arranjament del litoral

Inici de les obres de cobriment de les pistes poliesportives i d'arranjament del litoral

| Brigada Municipal

Les actuacions es desenvoluparan durant les pròximes setmanes

Aquesta setmana han començat les obres de cobriment de les pistes poliesportives de l'escola Joan Baptitsta Serra d'Alcanar, tal com va acordar la Junta de Govern local, en data 24 de març. El projecte contempla el cobriment de la pista gran de l'escola, amb la qual cosa el municipi disposarà d'un espai més de reunió i de celebració d'activitats esportives. Està previst que les obres finalitzin a principis de setembre, abans de l'inici del curs escolar.

L'espai cobert serà un rectangle de 22,40 x 40,90 m i tindrà una superfície total de 916,16 m². Per a la realització d'aquesta obra, l'Ajuntament d'Alcanar ha estat beneficiari d'una subvenció de la Diputació de Tarragona, en el marc del Pla Especial d'Inversions Municipals de 2015, que representa el 98% del cost total de l'obra. L'obra es va adjudicar a l'empresa Muntatges Metàl·lics Royo S.L  per un import de 124.975 €, després de realitzar-se un concurs públic en què hi van participar les diferents empreses locals de la metal·lúrgia. Aquesta actuació compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.