Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Indiana Jones a les Festes Quinquennals d'Alcanar

Indiana Jones a les Festes Quinquennals d'Alcanar

| Quinquennals, Cultura

El diumenge, 13 d'octubre, a les 18.30 h, a l'Edifici dels Serveis Agraris, en el marc de les Festes Quinquennals d'Alcanar, es projectarà el curtmetratge “Indiana Jones. El Retorn d’Elsa Schneider”, una producció dels canareus Lluís Ortega i Benjamí Dalmau i amb la participació de Svetlana Novikova i Noelia Cabello

El passat 1 de setembre es va estrenar tràiler del fan film ‘d’Indiana Jones. El retorn d’Elsa Schneider’. Els seguidors d’aquesta saga van poder anar fent boca fins a aquest diumenge, 13 d’octubre, què tindrà lloc l’estrena mundial de la pel•lícula tant a youtube com a la sala de projeccions del consistori. En aquesta ocasió, el curt ha estat rodat a les catacumbes del Castell de Tortosa, de fet, és la primera vegada que es deixa fer un rodatge en aquest emplaçament, on actualment estan excavant restes de templaris. Aquesta trilogia ha despertat molta expectació i ha arribat en format de curt. Noves aventures d’un personatge molt familiar. Lluís Ortega és director i actor del fan film i, Benjamí Dalmau, director de fotografia i muntador.

Indiana Jones i la corona d’espines va ser la primera pel•lícula i en aquesta segona reviuen un personatge que a la saga original havia desaparegut. Les pel•lícules, per a les quals han invertit més de dos anys i mig de rodatge, han estat enregistrades per indrets emblemàtics del territori i han comptat amb la participació i col•laboració de molta gent. Hi ha escenes d’acció, efectes especials, banda sonora original, maquillatge especial, companyies de recreació històrica, actors i actrius coneguts i menys coneguts i tot de forma desinteressada. És la passió pel cinema i per Indiana Jones.

Tant el tràiler com la pel•lícula es podran veure al Youtube. Ortega i Dalmau senten satisfacció pel projecte i volen "aconseguir una bona repercussió mundial entre els fans de la saga". Per ara ja han estat premiats al Cinefan Festival d’Úbeda 2019 amb la millor Banda Sonora i millors efectes especials per la pel•lícula Indiana Jones i la Corona d’Espines. I més endavant, el colofó arribarà amb el tercer i últim film, ‘Indiana Jones i el santuari de l’ordre negra’.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar