Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Festapa del llagostí: cuina local i música a les Cases

Festapa del llagostí: cuina local i música a les Cases

| Festes

El pròxim dia 7 de juliol, a les Cases, tindrà lloc la Festapa del Llagostí. Una jornada festiva, organitzada per la Confraria de pescadors Sant Pere amb la col·laboració del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i Les Cases, en què es podran degustar més de 1500 tapes en un ambient immillorable: al recinte portuari de les Cases i amb músics locals.

El llagostí serà el fil conductor d’una diada que començarà a les 11.30 h amb una degustació de tapes (1,5 € per beguda i 2,5 € per tapa). Aquesta anirà acompanyada de diversos tallers perquè els més petits també gaudeixin de la festa, alhora que prenen consciència sobre temes com el reciclatge o la pesca sostenible. A partir de les 18 h, la Big Band d’Alcanar posarà el ritme a la tarda amb un concert al mateix recinte portuari.

El punt i final culinari el firmarà un Showcooking de cinc plats amb cava Agustí Torelló. Serà a les 20 h i tindrà un aforament limitat de 50 places, de forma que els interessats s’han d’inscriure prèviament, i des de ja mateix, a l’Agrobotiga de les Cases. El preu per persona és de 15 €. Aquest serà l’únic acte no gratuït de la jornada (a banda del preu per beguda i tapa). La jornada festiva clourà després de la sessió musical i els temes que punxe el discjòquei invitat a partir de les dotze de la nit.

Consulta el programa complet i el cartell de la jornada festiva fent clic a la imatge de la notícia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar