Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies FECOAL proposa trobar ous de Pasqua, que s'amaguen als aparadors, en la nova campanya comercial

FECOAL proposa trobar ous de Pasqua, que s'amaguen als aparadors, en la nova campanya comercial

| activitats

Des del 22 de març al 6 d'abril pots viure la Pasqua amb la Federació de Comerç d'Alcanar (FECOAL). Des de FECOAL han dissenyat una campanya que consistirà a trobar els ous de pasqua que s'amaguen als aparadors de 20 comerços d'Alcanar i de les Cases. L'objectiu és trobar-ne deu, emplenar una butlleta i haver fet tres compres sense import mínim. Així, els clients dels comerços, entraran a formar part d'un sorteig molt suculent.

El president de FECOAL, Ramon Martí, ha indicat que la ciutadania haurà d'estar molt atenta als aparadors, ja que cada establiment ha fet el seu propi ou i, per tant, no tots són iguals.

Aquest és el primer any que des de FECOAL s'aposta per una estratègia d'aquest tipus, ja que en passades edicions de Pasqua cada comerç sortejava una mona. El creatiu de FECOAL, Eugeni Simó, va voler dissenyar alguna cosa diferent on es potenciés la participació de la ciutadania.

Martí recorda que hi ha 20 comerços i 10 tipus d'ous, per tant, les combinacions de la butlleta poden ser diferents. El sorteig serà de tres cistelles de dolços de xocolata, tres pacs de vals descompte per als comerços de la FECOAL i tres xecs regal valorats en 50 € per gastar als comerços adherits a la campanya.

El sorteig tindrà lloc divendres 9 d'abril per Alcanar Ràdio. Molta sort!