Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Entrega de premis del 'I Concurs d'Aparadors i Decoració Nadalenca'

Entrega de premis del 'I Concurs d'Aparadors i Decoració Nadalenca'

| Economia

Amb motiu del "I Concurs d'Aparadors i Decoració Nadalenca" que es va celebrar durant el passat Nadal, l'Ajuntament d'Alcanar ha volgut fer un reconeixement a la implicació i l'esforç que han tingut els establiments del municipi i que ha fet possible l'èxit d'aquesta acció.

En aquest acte, celebrat divendres, 25 de febrer, s'ha fet entrega dels premis als establiments guanyadors, tant del jurat tècnic com del jurat popular, així com d'un petit obsequi per reconèixer la tasca de tots els establiments participants, que també estaven convocats en aquesta entrega de premis.

Els guanyadors del concurs, l'Hort de Choca i Forn de Marià per part del jurat popular, i Floristeria l'Arrel i Cuida't Santiveri per part del jurat tècnic, han rebut una experiència gastronòmica i cultural per a gaudir dels productes i els espais del municipi.

Per altra banda, s'ha fet un obsequi com agraïment als membres del jurat tècnic, format per representants locals de l'art i el disseny, concretament Laia Bort Expósito, Arantxa Matamoros Reverter i Ruth Cuenca Tuneu; que, desinteressadament, van participar en la valoració i votació dels aparadors. I, també, a la regidora d'educació Maribel Ramon i al regidor de comerç Jordi Monfort, per impulsar aquesta campanya des de les seues regidories i formar part del jurat tècnic

La campanya nadalenca, en les seues diferents accions, va aconseguir la participació d'un gran nombre de ciutadans i ciutadanes que també van poder ser partícips de les diferents activitats organitzades durant els dies de Nadal tenint l'oportunitat de guanyar un premi.

Les guanyadores de la ciutadania van ser Flor Calero, guanyadora del sorteig entre totes les votacions populars que hi va haver als aparadors, i Ivet Fibla González, guanyadora del sorteig efectuat entre totes les persones participants del joc dels mots encreuats. Tot i haver recollit el seu premi durant les festes de Nadal, avui també se'ls hi ha fet un reconeixement per la seua participació, ja que, sense la ciutadania, tot això no és possible.