Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar durant l'any 2023

Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar durant l'any 2023

| Mitjans de comunicació, Participació ciutadana

La comunicació institucional és una de les funcions inherents a la gestió pública i a l’activitat administrativa. L'Ajuntament d'Alcanar té el deure i necessita comunicar, tant internament com externament, els serveis  i les polítiques públiques que presta, així com la seua missió i valors, per tal de construir una comunitat basada en el benestar comú i en el ple desenvolupament de les persones que viuen i conviuen a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

Com cada any, l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar impulsa aquest qüestionari anònim que té com a objectiu  promoure la participació ciutadana i copsar la percepció que la ciutadania té sobre la comunicació de l'Ajuntament. La informació recollida es tindrà en compte a l'hora d'elaborar la DAFO i redactar el pla de comunicació intern de l'any 2024. Per tant, el consistori anima tothom a emplenar el qüestionari i fer escoltar la seua veu.  Pots respondre el formulari amb data límit 18 de febrer de 2024! Participa!

>> Emplena el formulari aquí i dona'ns  la teua opinió!