Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar

Enquesta d'opinió a la ciutadania sobre l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar

| Mitjans de comunicació, Participació ciutadana

La comunicació institucional és una de les funcions inherents a la gestió pública i a l’activitat administrativa. L'Ajuntament d'Alcanar té el deure i necessita comunicar, tant internament com externament, els serveis  i les polítiques públiques que presta, així com la seua missió i valors, per tal de construir una comunitat basada en el benestar comú i en el ple desenvolupament de les persones que viuen i conviuen a Alcanar, les Cases i Alcanar Platja.

En aquest sentit, l'àrea de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar té previst elaborar el pla de comunicació 2023-2025, en el context de la planificació estratègica,  el document que recollirà l’estratègia general en l'àmbit de comunicació, el missatge i l’estil a difondre amb l’objectiu d’aconseguir una política del consistori coherent i eficaç.

El punt de partida per a l’elaboració del pla estratègic de comunicació de l'Ajuntament és l'elaboració d'una auditoria prèvia, d'aquesta manera es pot conèixer en quin punt es troba la comunicació al consistori. L’auditoria reflectirà que s’ha fet fins ara, i identificarà l’opinió de  la ciutadania i dels diferents agents que estan implicats en la comunicació des de diferents perspectives. També permetrà fer una anàlisi de punts febles i punts forts (DAFO) amb l’objectiu de marcar àrees de millora.

Aquest qüestionari anònim té com a objectiu  promoure la participació ciutadana i copsar la percepció que la ciutadania té sobre la comunicació de l'Ajuntament. La informació recollida es tindrà en compte a l'hora d'elaborar la DAFO i redactar la diagnosi inicial del pla de comunicació de l'Ajuntament d'Alcanar. Per tant, el consistori anima tothom a emplenar el qüestionari i fer escoltar la seua veu.  Pots respondre el formulari amb data límit 29 de setembre de 2022!

>> Emplena el formulari aquí i dona'ns  la teua opinió!