Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies En marxa 'Banc de llibres', el projecte per a reciclar els llibres escolars

En marxa 'Banc de llibres', el projecte per a reciclar els llibres escolars

| Ensenyament

Un altre curs acadèmic acaba i l'Ajuntament d'Alcanar torna ha engegar el projecte 'Banc de llibres' amb l'objectiu de fomentar el valor del reciclatge, així com la cura, conservació i durada dels llibres.

En aquest 'Banc de llibres', tots els xiquets i xiquetes que durant el curs 2016/2017 han cursat 3r, 4t, 5è o 6è podran fer donació dels seus llibres. Els alumnes de 3r i 5è poden deixar tots els llibres a excepció del de Coneixement del Medi; els de 4t poden deixar-los tots, i els de 6è, poden deixar matemàtiques, llengua catalana i llengua castellana.

Les famílies que vulguin col•laborar en aquest projecte, hauran d'omplir un full d'autorització i retornar-lo signat al mestre/mestra, permetent així que els seus fills/es puguin deixar els llibres a la classe l'últim dia del curs perquè formin part del Banc de llibres.

Les sol•licituds de les famílies que es vulguin beneficiar del projecte s’han d’entregar el dijous 6 de juliol de 2017, de 10 a 13 hores, a Serveis Socials d’Alcanar, al C/ Miquel Figueres, 12 Entresol.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar