Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Els Reis Mags d'Orient i el seu vídeo viral

Els Reis Mags d'Orient i el seu vídeo viral

| Acció Social

Els Reis Mags d'Orient han enviat el seu més valent patge reial per a comunicar als xiquets i xiquetes que ja venen cap a Alcanar i les Cases. A través d’un vídeo que ja s’ha fet viral, l’Ajuntament explica que els Reis Mags travessaran deserts, altes muntanyes i mars perilloses per a poder estar el dia assenyalat amb la gent del municipi.

“Així que enguany us visitarem de nou i amb més ganes. Ho tenim tot amanit per a que siga una gran cavalcada i una nit ben màgica. Seguiu així! Ajudant les vostres famílies, aprenent de valent a escola i sent generosos amb els vostres companys i companyes”, expliquen a la carta que han fet arribar a l’alcalde d’Alcanar.

D'altra banda, del 2 al 3 de gener, el patge Mikelí visitarà el municipi per a arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes i oferirà un contacontes. El mateix 3 de gener tindrà lloc l'espectacle nadalenc "Dansant per la vida". El dia 5, com cada any, Ses Majestats els Reis arribaran a Alcanar i les Cases plens de sorpreses, regals i molta màgia. "Quan tinguem clar quines són les directrius sanitàries a seguir per a la covid-19, podrem avançar els detalls de les cavalcades d'enguany", explica Jordi Cervera, regidor de Tradicions. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar