Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Els centres educatius municipals d'Alcanar romandran tancats el dia 21 de desembre

Els centres educatius municipals d'Alcanar romandran tancats el dia 21 de desembre

| Ensenyament

Els cinc centres educatius municipals d'Alcanar –l'Escola Joan Baptista Serra d'Alcanar, l'Escola Marjal de les Cases, l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar, l'Escola Municipal de Música d'Alcanar i l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar romandran tancats durant el dia 21 de desembre amb motiu de la celebració d'eleccions al Parlament de Catalunya, tal com preveu la legislació que regula els processos electorals. Els dies 20 i 22 sí que seran lectius i, per tant, les classes es desenvoluparan amb normalitat.

En relació a la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al 21 de desembre, l'article 13.6 del Reial Decret 605/1999, de 16 d'abril, de regulació complementària dels processos electorals (BOE núm. 92, de 17 d'abril) preveu que "en el supuesto de que el día fijado en los correspondientes Decretos de convocatoria para la celebración de las elecciones no sea festivo, se considerará inhábil a efectos escolares en el territorio correspondiente".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar