Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Els alumnes aprenen a respectar l'entorn amb diverses sortides pel terme municipal

Els alumnes aprenen a respectar l'entorn amb diverses sortides pel terme municipal

| Ensenyament

Des del passat mes de novembre, l'alumnat de l'escola Joan Baptista Serra de P5, 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è, ha participat en les sortides d'entorn que es promouen des de l'àrea d'Educació Física per tal de conèixer diferents camins i senderes del nostre terme.

Segons l'edat de l'alumnat, el recorregut ha estat diferent. L'alumnat de P5, per exemple, va fer un recorregut des de l'escola per dirigir-se cap a la drecera fins a arribar al Remei. En canvi, l'alumnat de 5è i 6è va fer una ruta per un sender des del mirador i va transitar diferents corriols fins arribar a la Cogulla.

A més de passar un dia divertit, els alumnes han pogut practicar activitat física i, a la vegada, descobrir els grans paisatges que els envolten i que per a molts encara eren desconeguts. Sempre incidint en tenir cura del nostre entorn i en respectar-lo.

L'equip de mestres d'Educació Física ha explicat que "des de l'àrea esperem promoure el respecte pel nostre entorn durant molts d'anys més".

Escrit de l’equip de mestres d'Educació Física de l’Escola CEIP Joan Baptista Serra.