Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El sorteig solidari per la Marató de TV3 recapta 1.016 euros repartint regals i experiències gastronòmiques

El sorteig solidari per la Marató de TV3 recapta 1.016 euros repartint regals i experiències gastronòmiques

| Economia

Aquest dimarts, 29 de desembre, a Alcanar Ràdio hem celebrat el sorteig solidari per la Marató de TV3. Es tracta del resultat d’una iniciativa que ha recollit fons per a la Marató de TV3 i que a la vegada ha incentivat el consum als comerços locals i ha reforçat l'àmbit de la restauració. En total, només del sorteig, s’han recollit 1.016 euros i s’han repartit 31 lots de regals i experiències gastronòmiques.

Així les entitats i associacions participants han fet un donatiu a la campanya a través d'una compra a un comerç local d'un obsequi o bé han aportat un producte propi. Paral•lelament, l'Ajuntament d'Alcanar ha adquirit experiències gastronòmiques a diferents restaurants del municipi, amb la col•laboració del Col•lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases, que també s’han sortejat entre els participants.

La ciutadania ha pogut comprar durant aquests dies "butlletes de la Marató" per un cost d'un euro per a participar en el sorteig.

El sorteig ha comptat amb la participació de la regidora d'Afers Socials i Famílies, Maribel Ramon; la tècnica del Pla Educatiu d'Entorn, Maria Fibla; i l'estudiant en pràctiques d'Alcanar Ràdio, Carla Esteller.

A continuació poden consultar quins han estat els números guanyadors del sorteig:

 

* Per tal de recollir el premi s’haurà de facilitar la butlleta guanyadora.

 

* Els productes de comerços es podran anar a recollir al mateix comerç a partir del dia 30 de desembre de 2020 i fins al 30 de gener de 2021.

 

* Els productes propis de les entitats i les experiències gastronòmiques es podran recollir a partir del dia 18 de gener i fins al 30 de gener de 2021 a l’ajuntament d’Alcanar.

 

* Important guardar les butlletes no premiades perquè si algun premi no es recull abans del dia 31 de gener de 2021, es tornarà a sortejar entre els números que no han estat premiats en aquesta ocasió.