Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El punt d'informació LGTBI continuarà oferint atenció presencial aquest curs 2022-23

El punt d'informació LGTBI continuarà oferint atenció presencial aquest curs 2022-23

| Acció Social

Ja fa dos anys que es va inaugurar el punt d'informació LGTBI a Alcanar, un projecte que porta a terme l'entitat Mediterrània LGTBI amb el suport de l'Ajuntament d'Alcanar, amb una clara iniciativa de lluita per a la igualtat, la diversitat i la inclusió de les persones LGTBI. L'objectiu del punt d'informació aquests mesos ha estat assessorar i informar el centenar de joves i persones que ho han requerit.

El president de l'entitat, Àngel Joan Ros, explica que les seues activitats s'orienten a tota la societat però amb "una atenció especial a les persones joves i des d'un enfocament de presència en tots els àmbits de la vida social i comunitària. Té una incidència molt concreta en el camp de promoció de la salut integral i en el de l'educació formal i informal, així com en la lluita ferma contra la discriminació i la LGTBIfòbia en qualsevol de les seues manifestacions".

La regidora de Joventut, Meritxell Ulldemolins, afegeix que "una de les nostres finalitats és donar resposta a la població més jove a partir de tècniques que fomenten l'escolta activa i la comunicació, justament com les que utilitza el punt d'informació promogut per Mediterrània LGTBI".

Aquest curs 2022-23 s'oferirà atenció presencial al Casal Jove els dies 21 d'octubre, 16 de desembre, 17 de febrer, 21 d'abril i 16 de juny. Tot i això, des de l'entitat avisen que estan disponibles sempre que siga necessari al Whatsapp 644 01 31 53 o al correu electrònic salut.mediterranialgtbi@gmail.com. Per a més informació també es pot consultar l'Instagram de l'entitat @mediterranialgtbi.