Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El programa 'Millorem Alcanar' se centrarà en resoldre dubtes sobre el coronavirus

El programa 'Millorem Alcanar' se centrarà en resoldre dubtes sobre el coronavirus

| Mitjans de comunicació, covid-19

A partir de demà dimarts, 17 de març, el programa 'Millorem Alcanar' d'Alcanar Ràdio es dedicarà a resoldre dubtes i qüestions vàries relacionades amb la crisi causada pel coronavirus COVID-19, així com sobre les afetacions que té en la nostra vida diària. Com sempre, 'Millorem Alcanar' ens acompanyarà els dimarts i els divendres des de la sintonia d'Alcanar Ràdio. 

Els dimarts a partir de les 12 h els veïns i veïnes poden fer le seues preguntes sobre el coronavirus en directe i els divendres a la mateixa hora l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, les respondrà.

Per al batle d'Alcanar, "el programa de ràdio 'Millorem Alcanar'  és un exercici d'autoexigència i obertura per part de la ciutadania i l'equip de govern. Ara encetem uns dies vitals en la batalla contra la pandèmia. Seguim al vostre costat, continuem exemplars, responsables i prudents davant aquest repte de la naturalesa i per això volem desoldre qualsevol tipus de desassosec que puga tenir la ciutadania en relació al coronavirus". 

La ciutadania pot fer arribar les seues propostes en directe a través del telèfon 977732142 i el número de WhatsApp 662 324868 o durant la setmana al correu electrònic alcanarradio@alcanar.cat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar