Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El mercat municipal celebra el primer aniversari de la remodelació

El mercat municipal celebra el primer aniversari de la remodelació

| Economia

Paradistes i clients del mercat han fet avui balanç del primer aniversari de la remodelació de l'edifici municipal. Una actuació que va suposar una inversió de 380.000 euros i que va permetre remodelar l'equipament i millorar-ne els accessos.

Per tal de copsar l'ambient que es viu en aquest aparador dels productes de proximitat, els micròfons d'Alcanar Ràdio s'hi han desplaçat avui i han parlat amb totes aquelles persones que fan possible el seu funcionament. Així, Arantxa Reverter, de Peix Peya, ha explicat que ja són la quarta generació de peixaters; Yolanda Sancho d’Anna i Yolanda han relatat quins han estat els canvis que han percebut des de la reforma; Tere, de Peix Tere, ha comentat quins productes ofereix de la seua parada; i, finament, Miquel Àngel Barrera, de Carns Galana, que fa més de trenta anys que ven al mercat, ha explicat que ja sap què vol cada clienta.

Coincidint amb l'aniversari de la remodelació del mercat s'han sortejat cinc menús dobles de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí. La setmana que ve es tornaran a sortejar cinc menús dobles entre els compradors del mercat. Una promoció que forma part de la campanya "Els dijous vine al mercat" que organitzen conjuntament els paradistes i l'Ajuntament per tal de dinamitzar l'equipament. Per la seua banda, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha manifestat: "Volem que el mercat siga una peça clau en la dinamització del comerç local i el teixit productiu, així com un element que ajude a cohesionar, encara més, si és possible, el municipi."