Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Grup d'Acció Local Pesquer Mar de l'Ebre es donarà a conèixer a les empreses del municipi

El Grup d'Acció Local Pesquer Mar de l'Ebre es donarà a conèixer a les empreses del municipi

| Economia

El pròxim divendres, 16 de juny, a les 20.00 h, a la Confraria de Pescadors de Sant Pere de les Cases, es presentarà el Grup d'Acció Local Pesquer (GALP) Mar de l'Ebre a les empreses locals.  

L’acte comptarà amb la presència d'Alfons Montserrat, alcalde d'Alcanar, Joan Alginet, gerent del GALP Mar de l'Ebre i Jordi Monfort, regidor responsable de l'àrea de desenvolupament local de l'Ajuntament.

La presentació té com a finalitat donar a conèixer el GALP i les línies fonamentals de l'estratègia de desenvolupament local participativa, així com la propera convocatòria d'ajuts per al sector prevista per al setembre d'enguany.

Com explica Joan Alginet, "s'obrirà aquesta convocatòria d'ajuts per a la diversificació econòmica destinada a persones emprenedores, micro, petites i mitjanes empreses i a l'administració pública local", per aquest motiu és important que totes aquelles persones i empreses que tinguin un projecte per a desenvolupar en aquest àmbit i/o necessitin un cop de mà puguin conèixer aquests ajuts.

Vine a conèixer les potencialitats que s'ofereixen al municipi a fi de posar-ho en valor com a instrument al servei de la pesca i l'aqüicultura!