Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Carnaval d'Alcanar disposarà d’un Punt Lila i multicolor

El Carnaval d'Alcanar disposarà d’un Punt Lila i multicolor

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar treballa per aconseguir un Carnaval lliure d’actituds sexistes i homòfobes. Amb aquest objectiu, la nit d'avui divendres, 4 de març, s’ubicarà un Punt Lila i Multicolor al carrer sant Carles on es farà la festa del pijama, i dissabte a la nit, 5 de març, el punt se situarà al centre cívic durant la celebració de la gala de disfresses. Es tracta  d’un punt d’informació, assessorament i acompanyament per a víctimes d’agressions sexistes que s'ubica en un espai discret del lloc de la festa per tal de protegir la intimitat de les persones usuàries.

En el Punt es podrà atendre agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries, també pensant en el col·lectiu LGTBIQ. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre el jovent, i en els ambients més nocturns.

Les dos persones que treballaran al Punt Lila són expertes en violència de gènere i coneixen els protocols d’actuació per a unes festes lliures de violències sexistes. Estaran degudament identificades i es coordinaran amb la Policia Local i el personal de seguretat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar